Our Team of Experts

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit, sed do eiusmod. Lorem ipsum dolor. Tur adipiscing elit, sed do eiusmod.

Physiotherapist

Yoga Instructor
a
a

Aromatherapy

a
a

Relax

a
a

Massage

Tevreden Klanten

Reeds van bij het binnentreden in haar prachtige Bie-Zen ruimte wordt ik al rustig. Telkens kijk ik ernaar uit een ontspannend uurtje te mogen ervaren van Sabrina’s massage. Ikzelf ga vooral voor de hoofd-, nek en schoudermassage, heerlijk genieten van haar gouden handen op mijn stressvol hoofd. De tijd vliegt er jammer genoeg zo snel want ik zou er gerust een volledige dag van kunnen genieten. Laat die coronatijden nu maar snel voorbij gaan zodat ik eindelijk terug kan.

Marleen
Bie-Zen Klant

Tevreden Klanten

Toen ik het heel moeilijk had na een pijnlijke relatiebreuk en al allerlei manieren had geprobeerd om mij beter te voelen, kwam ik bij Sabrina terecht. Zij gaf mij direct een vertrouwd, vriendelijk en rustig gevoel. Met veel empathie en geduld heeft ze mij eerst mijn verhaal laten doen waarna ze een aantal vragen gesteld heeft om te bepalen welke behandelingen voor mij het meest doeltreffend zouden zijn. Ze heeft allerlei gevoelens bij mij naar boven gehaald, losgemaakt en mij geholpen in mijn verwerking. Ze nam ook steeds de tijd die nodig was om naar mij te luisteren, keek niet op de klok, ze is echt met hart en ziel met haar job bezig. Ik voelde mij na iedere behandeling dan ook heel goed en begrepen... écht Zen! Haar persoon en behandelingen geven echt rust en zijn een absolute aanrader!! Het is een topdame! Als het opnieuw mag (wegens Corona) ga ik zeker om de maand met plezier terug. Doe zo voort Sabrina!

Hilde
Bie-Zen Klant

Tevreden Klanten

Sabrina, je bent een fantastische vrouw, zalige meditaties, fantastische behandeling en healing gehad, je hebt gouden handen. Nogmaals hartelijk dank, een absolute aanrader!

Marie-Claire
Bie-Zen Klant