BIEZEN


Wat is de Healy ?


​D​e Healy is het nieuwste van het nieuwste op gezondheidsgebied.

De Healy is een gecertificeerd draagbaar medisch product van slechts 5 x 5 cm groot, jarenlang getest door de reguliere geneeskunde, voor een aantal specifieke klachten zoals:

– Voor pijnbehandeling (Fibromyalgie, Migraine, Skeletpijnen, Chronische Pijnklachten)

– Bij psychische klachten (Depressie, Angst en daarmee verbonden slaapstoornissen)

Alle andere toepassingen van de Healy worden nog niet erkend door de reguliere geneeskunde omdat de werking hiervan niet wetenschappelijk is aangetoond. Wel zijn er vele ervaringen te vinden van mensen die de Healy gebruiken op Facebook 

“Healy ervaringen”.

Het draagbare apparaat “Healy”en haar programma’s zijn ontworpen om het lichaam en de organen te harmoniseren, het mentale en het emotionele te harmoniseren en als bescherming en optimalisatie van uw cellen. Healy geeft je Persoonlijk Inzicht en Bewustzijn in het leren van de lessen van de chakra’s, het in evenwicht brengen van het meridiaan systeem, het verminderen van ongemak en het helpen en ondersteunen om de geest, het lichaam en de ziel te reinigen en te zuiveren. Healy helpt jouw zelfherstellende vermogens te activeren.


Frequenties Therapie biedt een hele mooie ondersteuning bij verslavingen, waardoor je sneller en gemakkelijker je verslavingen kan overwinnen.


Helpt ook bij de behandeling voor de ziektes die te maken kunnen hebben met pathogene micro-organismen zijn o.a. de ziekte van Lyme, fibromyalgie, auto-immuunziektes waaronder Hashimoto of lupus, aids, diabetes, griep, longontsteking, tuberculose, toxoplasmose en uiteenlopende chronische aandoeningen als spastische darm of vermoeidheid, reumatische arthritis, hoofdpijnen en vele andere.


Benieuwd of de Healy iets voor jou is?


Neem vrijblijvend contact met me op


Bij Bie-Zen kan je terecht voor een healy uitmeting, behandeling of het huren van een healy.